Objectieve Meting van Transparantie

March 26, 2020
Laatste bedrijfscasus over Objectieve Meting van Transparantie

De meting en de analyse van nevel en duidelijkheid waarborgen een eenvormige en verenigbare productkwaliteit en de hulp analyseert het beïnvloeden van procesparameters en materiële eigenschappen, e.g.cooling-tarief of verenigbaarheid van grondstoffen.

 

Het cijfer aangaande het beeld toont het metingsprincipe van de nevelmeter:

laatste bedrijfscasus over Objectieve Meting van Transparantie  0

 

Een lichtstraal slaat het specimen en gaat een het integreren gebied in. De binnenlandse oppervlakte van het gebied is uniform met een laag bedekt met een steen wit materiaal om verspreiding toe te staan. Een detector in het gebied meet totale overbrenging en transmissienevel. Een ringssensor opgezet bij de uitgangshaven van het gebied ontdekt smal hoek verspreid licht (duidelijkheid).

Standaardmethodes

De meting van Totale Overbrenging en Transmissienevel wordt beschreven in internationale normen. Twee verschillende testmethodes worden gespecificeerd:

1. IS013468 compensatiemethode

2. De niet-Compensatiemethode van ASTM D1003

De compensatiemethode neemt het licht de steekproefoppervlakte die in overweging wordt overdacht. De verschillen tussen de twee methodes kunnen Totale Overbrenging ongeveer 2 op duidelijke, glanzende steekproeven zijn.

 

ASTM D 1003

De metingsvoorwaarden zijn verschillend tijdens kaliberbepaling en daadwerkelijke meting. Tijdens kaliberbepaling, ontsnapt een deel van het licht door de open ingangshaven van de nevelmeter. Terwijl het nemen van een meting, is de ingangshaven behandeld die met de steekproef, dus, de hoeveelheid licht in het gebied is gestegen met het licht aan de steekproefoppervlakte wordt weerspiegeld.

 

laatste bedrijfscasus over Objectieve Meting van Transparantie  1

 

ISO13468

De metingsvoorwaarden worden gehouden tijdens kaliberbepaling en meting gelijk toe te schrijven aan het extra openen in het gebied. Tijdens kaliberbepaling wordt de steekproef geplaatst bij de compensatiehaven. Voor de daadwerkelijke meting, wordt de steekproef veranderd in de ingangshaven. Aldus, is de zogenaamde gebiedefficiency onafhankelijk van de bezinningseigenschappen van de steekproef.

 

laatste bedrijfscasus over Objectieve Meting van Transparantie  2

 

Twee Standaardmethodes in één Eenheid

De duidelijkheid en nevelmeter Cs-720 voldoen aan zowel de metingsnormen van ASTM als ISO-. Het kan aan de volgende metingsnormen ASTM D1003/D1044, ISO13468/ISO14782, JIS K7105, JIS K7361, JIS K7163 en andere internationale normen voldoen. Als om het even welk onderzoek, u welkom is om ons te contacteren.

laatste bedrijfscasus over Objectieve Meting van Transparantie  3