China draagbare kleurenspectrofotometer fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Ivy Zhang

Telefoonnummer : +86 18768499725

WhatsApp : 8618768499725

Free call

Online de Toepassingsinleiding van de Kleurenspectrofotometer

July 26, 2019

china laatste nieuws over Online de Toepassingsinleiding van de Kleurenspectrofotometer

Onlangs, maakten wij test voor onze online kleurenspectrofotometer crx-51 in de fabriek van onze klant. De klant maakt plastic films en banden, enz. Het volgende is de beelden van de steekproef van de klant.

 

 

Plastic Films

 

 

Plastic Banden

 

De klant wil de kleurenkwaliteitscontrole voor hun banden tijdens de productietijd controleren. Zo vereisen zij online kleurenspectrofotometer om hen te helpen. Het volgende is de installatiebeelden van ons instrument op hun productielijn.

Crx-51 online Kleurenspectrofotometer

 

Online Installatie 1 van de Kleurenspectrofotometer

 

Online Installatie 2 van de Kleurenspectrofotometer

 

Wij verstrekken vrije PC-software om de online kleurenspectrofotometer aan PC te verbinden om testresultaat te tonen, testrapport voor fabriek te produceren en te drukken aan analyse de gegevens van hun steekproef om kleurenkwaliteitscontrole te realiseren in real time. (Het PC-het rapportformaat van de softwaretest kan volgens de eis van de klant naar maat gemaakt zijn. )

 

PC-Software

 

Voor nadere informatie, gelieve te verwijzen naar volgende url: https://www.youtube.com/watch?=WdS0m8DyNyU&feature=youtu.be. Als om het even welk gelijkaardig onderzoek, u welkom om met ons is te contacteren.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in